divendres, 4 d’abril del 2008

Còrsega

Aquests dies m'he llegit la novela "Una vida", de Guy de Maupassant, un escriptor francès de la segona meitat del segle XIX. El fet és que en un dels seus capítols, els dos personatges principals de la novela se'n van de viatge de noces a Còrsega. I com que la descripció de l'arribada en vaixell a l'illa i de llocs tan bonics d'aquesta perla del Mediterrani com Piana, les Calanches o Portu m'han fet rememorar les vacances del 2006, en penjo el video.

És curiós veure com 125 anys després, les coses no han canviat tant a Còrsega. L'arribada a l'illa al capvespre, la màgia dels pobles, les platges solitàries, la frondositat dels boscos i la mejestuositat de les muntanyes continuen gairebé igual a com les descriu l'autor. Sens dubte, Còrsega és un dels llocs més bonics i tranquils que he visitat mai!

1 comentari:

moi ha dit...

Et creuràs que avui mateix em demanava com és que no havies posat encara el vídeo de Còrsega? Potser perquè amb el top de la Marta estàs... com t'ho diria... per apretar a córrer! Va ser un encert anar-hi a finals de setembre. Al juliol o l'agost, la cosa no s'assemblaria tant al que descriu aquest escriptor!